بک لینک

چگونه از سایت های قفل شده کپی کنیم؟‎

این روزها اینترنت در تمامی جهان در سطح وسیعی گشترش یافته و مورد استفاده قرار می گیرد و همه نوع مطالبی را شامل می شود. اگر کوچکترین ابهای برایمان پیش بیاید تا در رابطه با موضوعی نیاز به اطلاعات بیشتری داشته باشیم، برای پروژه دانشگاهیمان نیاز به جمع آوری اطلاعات داشته باشیم و یا حتی دنبال دستور پخت یک غذای خاص باشیم، شروع به گشت و گذار در دنیای کسترده نت می کنیم.

در حین گشت و گذار در سایت ها، به سایت هایی هم برخورد می کنیم که محتوای غیر فعال شده و یا به اصطلاح غیر قابل کپی کردن دارند. البته کپی کردن مطالب کار پسندیده و جالبی نیست اما با ذکر منبع بلامانع می باشد و یا حتی شاید نیاز داشته باشین تا آن مطالب را در پایان نامه و پروژهای خود به کار ببریم و تایپ تمامی مطالب، زمان زیادی را از ما می گیرد. اگر در چنین شرایطی هستید جالب است بدانید که روش هایی وجود دارد که با کمک آنها می توانید به راحتی محتواهای مورد نیاز خود را از سایت ها کپی برداری کنید. در ادامه 5 تا از کاربردی ترین روش های لازم را برای شما عزیزان تشریح خواهیم نمود.

چگونه محتوای صفحات غیرفعال شده را از سایت ها کپی کنیم؟

معمولا صاحبان سایت ها از جاوا اسکریپت (JavaScript) سفارشی یا سایر ابزارها برای از کار انداختن کلیک راست روی صفحه سایت استفاده می کنند. اما این کار می تواند عملکرد کاربرانی که می خواهند از کلیک راست برای اهداف دیگری مثل جستجو در محتوای انتخاب شده یا قابلیت های دیگر استفاده کنند را هم مختل می کند.

در ادامه ما به بررسی بهترین و موثرترین روش ها برای کپی کردن محتوا از صفحات سایت هایی که کلیک راست در آنها غیرفعال شده می پردازیم. فقط یادتان باشد که از این روش ها برای سرقت محتوا استفاده نکنید.

1- جاوا اسکریپت (JavaScript) را در مرورگرتان غیر فعال کنید

همانطور که گفته شد، اکثر کسانی که سایت دارند از جاوا اسکریپت برای غیر فعال کردن قابلیت کلیک راست و انتخاب متن استفاده می کنند. با این حال غیر فعال کردن جاوا اسکریپت و برای کپی کردن مطالب سایت کار خیلی آسانیست.

بسته به مرورگری که استفاده می کنید، مراحل مختلفی را برای این کار باید طی کنید.

در گوگل کروم:

  • سایت مورد نظرتان را با مرورگر کروم باز کنید.
  • روی علامت قفل کنار اسم سایت در نوار آدرس کلیک کنید.
  • برای رفتن به صفحه تنظیمات خاص سایت، روی گزینه “Site Settings” کلیک کنید.
  • گزینه “JavaScript” را پیدا کرده و روی منوی کشویی روبروی آن کلیک کنید.
  • برای غیرفعال کردن JavaScript سایت مورد نظر، گزینه “Block” را انتخاب کنید.
  • حالا صفحه سایت را دوباره باز و امتحان کنید که کلیک راست و گزینه کپی کار می کنند یا نه.

در اینترنت اکسپلورر

  • از منو ، Tools → Internet Options را انتخاب کنید.
  • از پنجره ی باز شده سربرگ Security ر اانتخاب کنید.
  • روی دکمه ی Custom Level کلیک کنید.
  • صفحه را به سمت پایین تا رسیدن به گزینه ی Scripting پیمایش کنید.
  • رادیو باتن Enable را در زیر قسمت Active scripting فعال کنید.
  • در نهایت روی دکمه ی OK کلیک کرده و از این پنجره خارج شوید

در فایرفاکس

  • سربرگ جدیدی در مرورگر موزیلا فایرفاکس باز کنید، سپس مقدار about: config را در قسمت آدرس بار مرورگر تایپ کنید.
  • سپس به شما پیغام هشداری نشان داده میشود. بر روی عبارت !I’ll be careful, I promise کلیک کنید.
  • سپس شما لیستی از گزینه های پیکربندی را در مرورگر مشاهده خواهید کرد.
  • در قسمت جستجو ، مقدار javascript.enabled را جستجو کنید.
  • در اینجا شما گزینه ای را پیدا خواهید کرد که میتوانید با راست کلیک کردن روی مقدار آن، جاوا اسکریپت را فعال و غیر فعال کنید.

2- محتوا را از کد منبع (Source Code) کپی کنید

اگر نمی توانید با مسدود کردن جاوا اسکریپت مطالب مورد نظرتان را از سایت کپی کنید، راه حل دیگر مشاهده کد منبع صفحه است. همه سایت ها دارای یک کد منبع صفحه (Source Code) به زبان نشانه گذاری فوق متن (HTML) هستند.

اگر سایت مورد نظرتان کلیک راست را غیر فعال کرده است، دنبال گزینه “Developer Tools” یا “Developer” را در لیست مرورگرتان بگردید. برای باز کردن کد منبع در کروم، می توانید به منوی “View> Developer> View Source” بروید. به جای این کار می توانید از ابزارهای مشاهده کد منبع برای دریافت این کد استفاده کنید. بعد از اینکه کد منبع را دریافت کردید، “Control یا Command به همراه کلید F ” را فشار دهید تا محتوایی که قرار است کپی کنید را جستجو و پیدا کنید.

3- CSS Element را غیرفعال کنید

علاوه بر جاوا اسکریپت، گزینه دیگری که صاحبان سایت از آن برای جلوگیری از کپی محتوایشان استفاده می کنند CSS است. CSS مخفف Cascading Style Sheets است که شکل و فرم وب سایت را تعیین می کند.

  • در مرورگر کرومتان گزینه “Inset” یا Inspect Element را باز کنید و به “View> Developer> Inspect Elements” بروید.
  • این ابزار Developer Tools را باز می کند که در آن می توانید CSS را برای هر کدام از آیتم ها سایت مشاهده و غیر فعال کنید.

4- از وی پی ان (VPN) یا پروکسی استفاده کنید

گاهی اوقات صاحبان سایت ها بر اساس موقعیت جغرافیایی، صفحات وب مختلفی را به کاربران ارائه می دهند. این کار هم می تواند باعث مسدود شدن کامل یا غیرفعال شدن کلیک راست برای کاربران برخی کشورهای خاص شود.

  • اگر کل سایت مسدود شده است و کلا نمی توانید وارد سایت شوید از وی پی ان یا پروکسی استفاده کنید تا هویتتان پنهان شود و به صورت ناشناس وارد سایت شوید.
  • برخی از وب سایت های پروکسی به شما امکان می دهند جاوا اسکریپت سایر اسکریپت های در حال اجرا در صفحه سایت را غیر فعال کنید. این کار به شما کمک می کند تا بتوانید در صفحه سایت از کلیک راست استفاده کنید.

5- از صفحه اسکرین شات بگیرید

تقریبا همه مرورگرها این امکان را به شما می دهند که از صفحه سایت عکس بگیرید. علاوه بر این می توانید سایت مورد نظرتان را در گوشی تان باز کنید و از آن اسکرین شات بگیرید یا از گزینه های دیگر موجود در کامپیوترتان برای این کار استفاده کنید.

بعد از گرفتن عکس از صفحه می توانید با استفاده از ابزارهای تشخیص شخصیت نوری (OCR) برای اسکن و بازگرداندن متن از تصویر استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *